Uvijek smo u potrazi za talentiranim ljudima koji bi se pridružili našem timu!
 
Ukoliko ste inovativni, profesonalni i strastveni u vezi sa poslom koji radite, tražite izazove i kompaniju koja će prepoznati i nagraditi Vaš trud i rad, Hrvatska TV Australija je pravo mjesto za Vas.
 
OTVORENA RADNA MJESTA
 
Lokacija: Gymea, NSW 2227 Australija
Radno mjesto: Predstavnik korisničke službe sa znanjem hrvatskog, bosanskog i srpskog jezika.
 
Opis radnog mjesta: Tražimo honorarne radnike (s mogućnošću stalnog zaposlenja) na poziciji Predstavnika Službe za korisnike sa znanjem hrvatskog, bosanskog i srpskog jezika, 25 sati tjedno. Osnovne odgovornosti: Odgovaranje na pozive klijenata, odgovaranje na e-mailove klijenata, pomoć pri potraživanjima, slanje narudžbi, arhiviranje dokumenata, pomoć pri marketinškoj pošti, slanje cirkularnih pisama, unošenje podataka klijenata, putne rezervacije , itd...
 
Kvalifikacije i osobine: Mora imati diplomu gimnazije ili slično, poželjna je fakultetska diploma. Odlične vještine pismene i usmene komunikacije na engleskom i hrvatskom jeziku, odlično razumijevanje kompjuterskih aplikacija. Mora biti sistematičan, motiviran, veoma organiziran te imati dobre organizacijske vještine kao i vještine praćenja. Poželjno iskustvo u marketingu i promocijama. Minimalna mogućnost putovanja.
 
Hrvatska TV Australija je kompanija u razvoju i u potrazi je za "pravim" ljudima koji bi se pridružili našem timu. Ukoliko ste zainteresirani isprobati svoj talent u jednoj zaista jedinstvenoj kompaniji, želimo da nam se javite. Ukoliko smatrate da je neko od gore navedenih radnih mjesta pravo za Vas, molimo Vas da nam pošaljete svoj životopis.
 
Kontakt informacije:
 
HrvatskaTV Australija
P.O. Box 1050
Gymea, NSW 2227 Australija
Tel: +61.2.8006.1833
 
EMITIRANJE VAŠEG SVIJETA