Najbolji fimovi i serije iz HrvatskeSa ogromnim izborom Vaših omiljenih srpskih kanala, imaćete osjećaj kao da nikada niste ni otišli od kuće.
Bez obzira koje ste godišnje dobi, pronaći ćete baš ono što tražite; omiljene klasike, nova izdanja,
popularne TV serije, koncerte, političke komentare i crtane filmove koje će vaša djeca obožavati.

Hrvatska TV Australija je „kupnja na jednom mjestu„ najboljih zabavnih, informativnih i sportskih
programa iz regiona, uključujući, hrvatske, srpske, makedonske i druge programe.

Ako ste sportski fanatik, filmofil ili vam jednostavno nedostaje domovina, Hrvatska TV Australija vam nudi
program koji je savršen za vas i vašu porodicu.

Pretplatite se danas i počnite da uživate u svojim omiljenim domaćim TV sadržajima.

 
 
 • HRT SAT
  Slika Hrvatske je dostupna preko Sjevernoameričkog emitiranja Hrvatske Radio Televizije, HRT, nacionalnog javnog servisa Republike Hrvatske. Programsku shemu HRT-a čine emisije o hrvatskoj povijesti, kulturi i naslijeđu te informativni, sportski i zabavni programi. Glas Hrvatske je internacionalni radio kanal inače prijatelj HRT SAT-a, posebno namjenjen Hrvatima koji žive u inozemstvu.
   
 
 
 • NOVA WORLD
  NOVA World je dio NOVA TV i osnovana je isključivo za Hrvate koji žive u inozemstvu. Pored večernjeg Dnevnika u trajanju od 45 minuta, NOVA World svakodnevno emitira i vijesti uživo te širok spektar dugometražnih filmova, zabavnog programa, TV serija, filmove novijih datuma ali i klasika, dječje sadržaje, kvizove, talk show-e i još mnogo toga. Priključite se najboljoj zabavi i pogledajte zašto je NOVA TV broj 1 u Hrvatskoj.
 
 
 
 • RTL TELEVIZIJA
  RTL Televizija je vodeći kanal u Hrvatskoj. RTL Televizija sakodnevno emitira vijesti uživo, širok spektar dugometražnih filmova, zabavnih emisija, TV serija, najnovijih filmova, kvizova, talk show-a i još mnogo toga.
 
 
 
 • KLASIK TV
  KlasikTV je 24-satni komercijalni kanal sa besplatnim filmovima iz regije; sa pregršt vrhunskih dokumentaraca, TV serija i klasičnih hit filmova, upotpunjen originalnim filmskim najavama. Povremeno, kanal prikazuje modernizirane verzije starih filmova, naročito nijemih filmova koji su upotpunjeni glazbom novijeg aranžmana. Također, između dugometražnih filmova emitiraju se i specijalne emisije o glumcima i glumicama klasičnih filmova.
 
 
 
 • SPORTSKA TV
  Sportska Tv je specijalizirani sportski program u vlasništvu Hrvatskog olimpijskog odbora. To je bio pokrenut, na nacionalnoj razini, na 4. travnja 2011, i to je prvi TV kanal da su pokrenuli odbor nacionalnog olimpijskog. Za početak, program je 12 sati dnevno, s info kanal, sa svim vijestima iz politike, sporta i drugih segmenata života. Uz info kanal, to emitira non-stop, 24 sata dnevno. Info kanal se realizira s hrvatskim vodećim novinama.
 
 
 
 • CNRTV
  CNRTV je Hrvatski programiram namjenjen hrvatskom narodu. Filmovi, vijesti, dokumentarci, lokalni Hrvatski programi iz Australije i diljem svijeta savršen su spoj programa koji će transportirati gledatelje iz svoje dnevne sobe natrag u Hrvatsku!
 
 
 
 • Z1
  Z1 je moderan regionalni televizijski kanal koji se emitira 24 sata dnevno uživo iz glavnog grada Hrvatske, Zagreba. Z1 uglavnom emitira vijesti i informativne programe koji se uglavnom odnose na grad Zagreb i Hrvatsku, sa pregršt zabavnih emisija i talk show-a.
 
 
 
 • KAPITAL NETWORK
  Kapital Network je prva komercijalna televizija u regiji. Po ugledu na svjetski poznate kanale sa određenom tematikom- Kapital Network u svom specijaliziranom programu svakog sata emitira blok vijesti o poslovnom životu u regiji, na hrvatskom i engleskom jeziku. Redovan program obuhvaća izvještaje sa burzi u regiji kao i ostale zanimljive televizijske programe.