Najbolji filmovi i serije iz Makedonije.Sa ogromnim izborom Vaših omiljenih srpskih kanala, imaćete osjećaj kao da nikada niste ni otišli od kuće.
Bez obzira koje ste godišnje dobi, pronaći ćete baš ono što tražite; omiljene klasike, nova izdanja,
popularne TV serije, koncerte, političke komentare i crtane filmove koje će vaša djeca obožavati.

Hrvatska TV Australija je „kupnja na jednom mjestu„ najboljih zabavnih, informativnih i sportskih
programa iz regiona, uključujući, hrvatske, srpske, makedonske i druge programe.

Ako ste sportski fanatik, filmofil ili vam jednostavno nedostaje domovina, Hrvatska TV Australija vam nudi
program koji je savršen za vas i vašu porodicu.

Pretplatite se danas i počnite da uživate u svojim omiljenim domaćim TV sadržajima.


 
 
 • MRT
  MRT je Australijski pružatelj Makedonske Radio Televizije, nacionalnog javnog servisa Republike Makedonije. Programsku shemu MRT-a čine emisije o makedonskoj povijesti, kulturi i naslijeđu, kao i informativni, sportski i zabavni programi. MRT svakodnevno nudi Makedoncima koji žive u Sjevernoj Americi najnovije zabavne emisije iz Makedonije uključujući i vijesti uživo iz Skoplja u trajanju od 30 minuta.
   
 
 
 • MRT 2
  MRT 2 je Australijski pružatelj Makedonske Radio Televizije, nacionalnog javnog servisa Republike Makedonije. Programsku shemu MRT-a čine emisije o makedonskoj povijesti, kulturi i naslijeđu, kao i informativni, sportski i zabavni programi. MRT svakodnevno nudi Makedoncima koji žive u Severnoj Australija najnovije zabavne emisije iz Makedonije uključujući i vesti uživo iz Skoplja u trajanju od 30 minuta.
 
 
 
 • ALFA TV
  ALFA TV je privatni makedonski kanal sa odličnom programskom shemom koja uključuje makedonske serije, kvizove, talk show-e, sapunice, dječje emisije, vijesti i goruće teme za sve Makedonce koji žive širom svijeta. ALFA TV kanal dopunjava kanal MRT i nudi širok spektar sadržaja za svakodnevno uživanje.
 
 
 
 • A2
  ERA TV je raznolik kanal, koji 24 sata emitira najbolji TV sadržaj. ERA TV pored svakodnevnog emitiranja vijesti uživo, nudi i širok spektar dugometražnih filmova, zabavnih emisija, TV serija, kako filmova novijih datuma tako i klasika, talk show-a, komedija te još mnogo toga.
 
 
 
 • KLASIK TV
  KlasikTV je 24-satni komercijalni kanal sa besplatnim filmovima iz regije; sa pregršt vrhunskih dokumentaraca, TV serija i klasičnih hit filmova, upotpunjen originalnim filmskim najavama. Povremeno, kanal prikazuje modernizirane verzije starih filmova, naročito nijemih filmova koji su upotpunjeni glazbom novijeg aranžmana. Također, između dugometražnih filmova emitiraju se i specijalne emisije o glumcima i glumicama klasičnih filmova.