Sve što vam je potrebno za prijem Hrvatska TV Australija kanala je digitalni satelitski sistem (Direct-to-Home). Digitalni satelitski sistem (Direct-To-Home) se sastoji od jedne elipsaste antene od 30 inča (satelitska antena), MPEG-4 i HD satelitskog prijamnika sa daljinskim upravljačem i audio-video kablovima (HDMI i RCA kablovi) plus smart kartice autorizirane od strane EURO World Network Irdeto II.
 
Možete kupiti cijeli satelitski sistem klikom na Kako naručiti na našem web-site-u, besplatnim pozivom na 1.300.138.390 možete razgovarati sa predstavnikom call centra HrvatskaTV Australija ili možete kontaktirati ovlašćene lokalne tehničare za instalaciju.
 
Satellite receiver   Satellite Antenna

Direct-To-Home digitalna satelitska oprema obuhvaća:

75 (cm) elipsastu satelitsku antenu
Dual output Ku-Band LNBF (niskošumni blok konverter sa dva izlaza)
Uputstvo za montažu

Kliknite ovdje za preuzimanje uputstva za montažu (pdf)

HD Digitalni satelitski prijemnik MPEG-4 (DVB-S/2)
Daljinski upravljač sa baterijama (2 x AAA)
HDMI kabal (1.2m) + RCA kabal (2m)
Irdeto smartkartica
Uputstvo za upotrebu

Kliknite ovdje kako bi ste preuzeli uputstva za upotrebu (pdf)

Warranty
Garancija na opremu

 
Sva satelitska oprema Hrvatska TV Australija ima garanciju od (1) godinu dana. Imate mogućnost da dokupite i produženu garanciju po cijeni od $5.25/mjesečno = $ 63.00/godišnje. Produžena garancija pokriva satelitsku opremu i usluge instaliranja za period od tri (3) godine od dana aktivacije. Produžena garancija se mora kupiti u roku od trideset (30) dana od dana aktivacije.