Najbolji filmovi i serije iz Srbije.Sa ogromnim izborom Vaših omiljenih srpskih kanala, imaćete osjećaj kao da nikada niste ni otišli od kuće.
Bez obzira koje ste godišnje dobi, pronaći ćete baš ono što tražite; omiljene klasike, nova izdanja,
popularne TV serije, koncerte, političke komentare i crtane filmove koje će vaša djeca obožavati.

Hrvatska TV Australija je „kupnja na jednom mjestu„ najboljih zabavnih, informativnih i sportskih
programa iz regiona, uključujući, hrvatske, srpske, makedonske i druge programe.

Ako ste sportski fanatik, filmofil ili vam jednostavno nedostaje domovina, Hrvatska TV Australija vam nudi
program koji je savršen za vas i vašu porodicu.

Pretplatite se danas i počnite da uživate u svojim omiljenim domaćim TV sadržajima.

 
 
 • RTS SAT
  RTS Sat je Australijski pružatelj Radio Televizije Srbije RTS, nacionalnog javnog servisa Republike Srbije. Programsku shemu RTS-a čine emisije o srpskoj povijesti, kulturi i naslijeđu te informativni, sportski i zabavni programi. RTS svakodnevno nudi srpskim gledateljima u Americi najnovinije zabavne emisije iz Srbije uključujući vijesti iz DNEVNIKA u trajanju od 30 minuta.
   
 
 
 • RTV 1 & RTV 2
  RTV Vojodina je raznolik kanal, koji 24 sata emitira najjbolji TV sadržaj iz Vojvodine. Od standardnih vijesti tokom cijelog dana, do zabavnih emisija i emsija sa gorućom tematikom, RTV Vojvodina je kanal koji dopunjava kanal RTS SAT i sigurno će biti omiljeni kanal u Vašem domu.
 
 
 
 • OTV
  OTV 24 sata komercijalni film kanal zamišljen kao zabavni kanal, koji se sastoji od igranih filmova, dokumentaraca, glazbenih spotova, koncerata i emisija proizvedenih u bivšoj Jugoslaviji. Budući da je usmjerena prema filmskoj proizvodnji bivšu Jugoslaviju, program također uključuje kratke serijaliziranom vinjete posvećene povijesti filmske produkcije iz regije.
 
 
 
 • KLASIK TV
  KlasikTV je 24-satni komercijalni kanal sa besplatnim filmovima iz regije; sa pregršt vrhunskih dokumentaraca, TV serija i klasičnih hit filmova, upotpunjen originalnim filmskim najavama. Povremeno, kanal prikazuje modernizirane verzije starih filmova, naročito nijemih filmova koji su upotpunjeni glazbom novijeg aranžmana. Također, između dugometražnih filmova emitiraju se i specijalne emisije o glumcima i glumicama klasičnih filmova.
 
 
 
 • K3
  K3 24 sata komercijalni film kanal zamišljen kao zabavni kanal, koji se sastoji od igranih filmova, dokumentaraca, glazbenih spotova, koncerata i emisija proizvedenih u bivšoj Jugoslaviji. Budući da je usmjerena prema filmskoj proizvodnji bivšu Jugoslaviju, program također uključuje kratke serijaliziranom vinjete posvećene povijesti filmske produkcije iz regije.
 
 
 
 • DM SAT
  U toku 24 sata, DM SAT-a emitira najbolju glazbu i glazbene emisije; uključujući video spotove koji obuhvaćaju period od 60-tih godina prošlog stoljeća do danas, iz područja bivše Jugoslavije. DM Sat pruža gledateljima mogućnost da aktivno sudjeluju u kreiranju programa putem SMS poruka. Možete uputiti svoje glazbene želje, slati prijedloge i komunicirati sa timom koji stoji iza DM Sat programa.
 
 
 
 • PINK
  Zvanično najgledanija televizija u Srbiji. Pink proizvodi i emituje visoko kvalitetne domaće i strane programe, popularne televizijske serije, filmove, sapunice, muzičke i zabavne emisije, strane i domaće rijaliti emisije. Paket sa 22 Pink kanala dizajniran je tako da ispuni i pokrije sve potrebe i ukuse našeg širokog spektra publike.